albanian / english
sqlaw-logo
Ballina Sejdiu & Qerkini, Sh.P.K. ёshtё themeluar me qёllim të ndёrtimit tё njё konsulence juridike me juristё qё kanё kredenciale tё larta akademike dhe mundёsi superiore profesionale, tё cilёt duan tё ushtrojnё profesionin nё njё ambient ndёrmarrёs dhe kreativ.
 • accounting Kontabilitet
 • banking Banking
 • computing Kompjuterë
 • transport Transport
 • realestate Patundshmëri
 • health Shëndetësi
 • entertainment Argëtim
 • oilgas Naftë dhe Gaz
 • energy Energji
 • steel Çelik
 • chemicals Kemikalje
 • insurance Sigurim
 • drinks Alkool dhe pije
 • office-materials Material zyrtar
 • pharmacy Farmaceutikë dhe materiale
 • valued-papers Letra me vlerë
 • tobacco Duhan
 • venture-capital Kapital për ndërmarrësi
02 01
Sejdiu & Qerkini, Sh.p.k. ёshtё themeluar me qёllim të ndёrtimit tё njё konsulence juridike me juristё qё kanё kredenciale tё larta akademike dhe mundёsi superiore profesionale, tё cilёt duan tё ushtrojnё profesionin nё njё ambient ndёrmarrёs dhe kreativ.

Firma jonё ёshtё e dizajnuar rreth pёrmbushjes sё plotё tё nevojave juridike tё klientёve tanё si shtyllё kryesore e suksesit tonё. Deri mё tash, ne kemi krijuar njё ambient juridik dhe biznesor qё ёshtё i orientuar drejt klientit, dinamik, tёrheqёs dhe nganjёherё edhe argёtues.

Rezultati ёshtё njё firmё e re dhe e respektuar shumё, qё ka njё reputacion kombёtar dhe ndёrkombёtar nё rritje pёr punё cilësore, strategji inovative dhe rezultate tё shkёlqyeshme.